Persoonlijk voedings- en leefstijladvies

meer variatie in het eetpatroon van je gezin en kom op een gewicht dat bij jullie past.

Natuurlijk hoef je niet altijd specifieke klachten te hebben. Misschien wil je gewoon gezonder eten, maak je je zorgen over je gewicht van jezelf of je kind, wil je meer variatie in je voeding of zoek je hulp bij het samenstellen van een voedzame lunchtrommel? Ik help je graag verder. Je bent van harte welkom!

Is er bij jezelf of binnen je gezin sprake van?

  • Overgewicht
  • De hele dag door zin in eten
  • Eenzijdig voedingspatroon
  • Moeite met eten van fruit/groente
  • Onvoldoende kennis van een gezonde leefstijl

Is jouw antwoord JA op twee of meer van deze vragen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hoe ga ik je helpen?

We beginnen met een korte telefonische kennismaking. Als we beiden positief zijn over dit contact, plannen we een  intakegesprek. Voor dit intakegesprek vraag ik je een eet-, beweeg- en schermdagboek bij te houden gedurende een aantal dagen, zodat ik een goed beeld krijg van de huidige situatie binnen jullie gezin. Op basis daarvan maak ik een uitgebreid voedings- en leefstijladvies, dit vormt de leidraad voor ons intakegesprek.

Tijdens de 1-1 gesprekken analyseren we de voortgang en gaan we samen concreet aan de slag om stapsgewijs verbeteringen aan te brengen in het voedings- en leefstijlpatroon. Tijdens het persoonlijk traject komen de volgende zaken aan bod: voeding, beweging, prikkelverwerking, slaap, schermtijd. Maar ook leren eten en voorbeeldgedrag van ouders. Let op; ik doe niet aan diëten of calorieën tellen. Dit is voor de meeste mensen op termijn moeilijk vol te houden en vaak mis je dan juist essentiële voedingsstoffen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je jezelf een gezonde leefstijl aanleert met de juiste voedingsstoffen, je uiteindelijk vanzelf je ideale gewicht bereikt (en meer geluk en energie ervaart).

Het traject duurt gemiddeld 3 maanden, maar kan ook langer of korter. Dit hangt af van de aard van de klachten en de gewenste situatie.

De consults kunnen zowel digitaal via Zoom als fysiek in mijn praktijk in Leusden plaatsvinden.

Wat ga je bereiken?

Door aanpassing in je voeding, leefstijl en een eventuele aanvulling met supplementen, zul je ervaren dat je meer variatie krijgt in het eetpatroon van je gezin, gezond eten leuk en lekker wordt en uiteindelijk op een gewicht komt dat bij jullie past.

Meer weten?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl en breingezondheid, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag!