Verdiepingscursus gezonde voeding en leefstijl

bij HSP en ADHD

In de basiscursus kwam de invloed van voeding op je breingezond al even aan bod. In deze online verdiepingscursus van 1,5 uur gaan we hier verder op in. Ben jij of je kind hoogsensitief of heb je ADHD, dan heb je waarschijnlijk al ondervonden dat de maatschappij onvoldoende is ingesteld op een ‘andersdenkend’ brein. Zo ontzettend jammer om te zien dat dit vaak resulteert in een ‘vol hoofd’ en aanpassingsgedrag thuis en op school.

In deze verdiepingscursus ga je leren hoe tekorten in voeding in combinatie met ‘verkeerde’ voeding en leefstijl er voor zorgen dat gedragseigenschappen als slechte concentratie, mist in je hoofd en hyperactiviteit extra sterk tot uitdrukking komen én hoe je deze tekorten kunt oplossen.

Wil je je aanmelden? Dat kan online! Vul het inschrijfformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Voor wie?

Deze verdiepingscursus is geschikt voor iedereen die de basiscursus heeft gevolgd en interesse heeft in de invloed van voeding en leefstijl op gedragskenmerken als hoogsensitiviteit en ADHD. De cursus is interactief en tijdens de bijeenkomst is er dan ook ruimte om ervaringen te delen of vragen te stellen. Na de cursus kun je actief aan de slag met het in praktijk brengen van de opgedane kennis. Je ontvangt de powerpoint presentatie en een stappenplan.

Wat ga je onder andere leren?

  • Invloed van zuivel, gluten en suiker op je breingezondheid
  • Belang van voldoende goede vetten
  • Wat prikkelverwerking inhoudt en hoe je dit kunt verbeteren

Inclusief powerpoint presentatie en stappenplan.

Na deze cursus weet je

  • Wat je beter wel/niet kunt eten, drinken en suppleren bij hoogsensitiviteit en ADHD
  • Hoe je je hoofd leeg kunt maken en op een natuurlijke manier kunt komen tot een beter slaappatroon.

Data & tijden

Op aanvraag

Locatie

Online via Zoom

Kosten

€49 per persoon.

Wil je je met meerdere personen aanmelden? Neem dan contact op voor een groepsprijs op maat. De cursus gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Ja, ik meld me aan voor de verdiepingscursus gezonde voeding en leefstijl bij hoogsensitiviteit en AD(H)D

2 + 14 =

Meer weten?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl en breingezondheid, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag!