Voorlichting voor scholen en BSO’s

Door mijn opleiding tot kindervoedingscoach & ADHD breingezondheid expert, ben ik zo enthousiast geworden over wat ik te horen heb gekregen, dat ik dit  graag met jullie deel. Hoe jonger we beginnen met onze kinderen hierover te vertellen, hoe beter ze bestand zijn tegen alle dingen waar ze in de hedendaagse maatschappij tegenaan lopen.

Herken je dit op je school, BSO of KDV?

  • Drukke kinderen met impulsief gedrag
  • Moeilijk op stoel kunnen blijven zitten
  • Slechte focus en concentratie
  • Dromerig
  • Moeite met nieuwe situaties/veranderingen
  • En nog veel meer
Ik kom graag langs in de klas, op het kinderdagverblijf of BSO, om te vertellen hoe belangrijk goede voeding & leefstijl voor je is en welke invloed dit heeft op de breingezondheid, concentratie en het gedrag van een kind. Het is een interactieve voorlichting met voorbeelden, quiz en natuurlijk wat gezond lekkers!

Wil je dat ik bij je klas, kinderdagverblijf of BSO langs kom?
Neem dan even contact met me op.

Meer weten?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl en breingezondheid, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag!