Recensies

Lydia is een hele vriendelijke en geduldige voedingscoach die écht de tijd neemt om jouw persoonlijke situatie onder de loep te nemen. Ze gaf mij niet alleen de algemene kennis mee over een goed ADHD-dieet, maar keek ook naar mijn persoonlijke situatie, mijn valkuilen en hield een vinger aan de pols waar nodig. Ik heb heel veel baat gehad bij haar begeleiding en zou haar echt aan iedereen met AD(H)D warm aanbevelen!

Sanne Berkhout

“Ik heb de begeleiding bij Vief Kidz voor mijn dochter met HSP als enorm fijn en professioneel ervaren. Lydia is een betrokken voedings- en lifestylecoach die de tijd neemt om te luisteren. Ze weet waar ze het over heeft en spreekt uit ervaring, en dat voel je. Ze stelt haalbare doelen in kleine stapjes, zodat het voor je gevoel behapbaar blijft. Onder andere het eet-, beweeg- en schermdagboek heeft ons hierbij geholpen. Zo konden we zien wat er al goed ging en waar er nog ruimte voor verbetering zat. Daarbij hebben we veel gehad aan Lydia’s praktische tips voor gezonde voedingsalternatieven en een goede breingezondheid.”

Antoinet de Heus

Meer weten?

Wil je ook ervaren wat optimale voeding en leefstijl kunnen betekenen voor jouw kind met HSP of ADHD-brein (of jezelf natuurlijk)? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek en krijg op basis van je eetpatroon direct een aantal tips mee waarmee je vandaag nog aan de slag kunt!