Wat zeggen anderen: Antoinet de Heus

6 mei 2022

Ik heb de begeleiding bij Vief Kidz voor mijn dochter met HSP als enorm fijn en professioneel ervaren. Lydia is een betrokken voedings- en lifestylecoach die de tijd neemt om te luisteren. Ze weet waar ze het over heeft en spreekt uit ervaring, en dat voel je. Ze stelt haalbare doelen in kleine stapjes, zodat het voor je gevoel behapbaar blijft. Onder andere het eet-, beweeg- en schermdagboek heeft ons hierbij geholpen. Zo konden we zien wat er al goed ging en waar er nog ruimte voor verbetering zat. Daarbij hebben we veel gehad aan Lydia’s praktische tips voor gezonde voedingsalternatieven en een goede breingezondheid.” – Antoinet de Heus – 

HSP

Antoinets dochter heb ik de afgelopen maanden in mijn praktijk mogen begeleiden. Samen hebben we met behulp van een persoonlijk traject gekeken naar verbeteringen in haar voeding en leefstijl.

Betere breingezondheid

Heb je ADHD of ben je HSP en sta je ervoor open om met aanpassingen in je voeding en leefstijl toe te werken naar meer energie, ontspanning en betere concentratie? Lees dan wat ik in een persoonlijk traject voor je kan betekenen.

Geen behoefte aan een persoonlijk traject? Geen punt! Je kunt natuurlijk ook terecht voor een kortstondig advies! 🍎🥑

Meer weten?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl en breingezondheid, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag!