Supplementen: geen vervanging, wel waardevolle aanvulling

22 maart 2022

Supplementen, natuurlijk geen vervanging voor gezond eten en leven, maar wel een broodnodige aanvulling in de keuken. Zeker ook aangezien onze voedingsbodem lang niet zo rijk meer is aan vitaminen en mineralen als vroeger het geval was.

– vitamine D
– Omega 3
– Multivitamine complex

Ook extra suppleren met magnesium kan aan te raden zijn bij breingezondheidsissues als HSP en ADHD 🧠

Tip 👉Let er vooral op dat de supplementen over goede doseringen beschikken en van de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid zijn. In mijn praktijk neem ik het belang van de juiste supplementen als toevoeging op je voeding altijd standaard mee.

Meer weten?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl en breingezondheid, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag!