Wat zeggen anderen: Sanne Berkhout

22 maart 2022

Lydia is een hele vriendelijke en geduldige voedingscoach die écht de tijd neemt om jouw persoonlijke situatie onder de loep te nemen. Ze gaf mij niet alleen de algemene kennis mee over een goed ADHD-dieet, maar keek ook naar mijn persoonlijke situatie, mijn valkuilen en hield een vinger aan de pols waar nodig. Ik heb heel veel baat gehad bij haar begeleiding en zou haar echt aan iedereen met AD(H)D warm aanbevelen!“ – Sanne Berkhout –

Sanne heb ik de afgelopen maanden in mijn praktijk mogen begeleiden. Samen hebben we met behulp van een persoonlijk traject gekeken naar verbeteringen in haar voeding en leefstijl.

Heb je ADHD of ben je HSP en sta je ervoor open om – al dan niet naast je bestaande ADHD traject -met aanpassingen in je voeding en leefstijl toe te werken naar meer energie, concentratie en ontspanning in je hoofd? Lees dan wat ik in een persoonlijk traject voor je kan betekenen.

Geen behoefte aan een persoonlijk traject? Geen punt! Je kunt natuurlijk ook terecht voor een kortstondig advies! 🍎🥑

Meer weten?

Wil je graag aan de slag met een gezonde leefstijl en breingezondheid, maar weet je niet zo goed hoe? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Ik help je graag!